Diensten

Algemeen

WEBKE richt zich vooral op éénmanszaken en kleine KMO’s, die geen behoefte hebben aan uitgebreide en dure IT infrastructuur.

Met mijn hulp, werkt u binnen de kortste termijn (3 a 4 maanden), volledig in “The Cloud” en kunt u dit normaal, met een minimum aan IT kennis, zelf beheren.

Natuurlijk blijf ik ook na het opzetten van uw cloud omgeving ter beschikking om u bij te staan indien nodig.

Het grote voordeel van mijn interventie is dat dit, na een éénmalige investering in mijn diensten, alle volgende jaren, een besparing van vele 1000’en EURO’s betekent voor uw bedrijf.

Doordat ik mijn diensten beperk tot 2 a 3 klanten per jaar, kan ik een service bieden die grotere IT bedrijven niet kunnen leveren. Zo blijf ik zelfs in het weekend beschikbaar om u bijstand te verlenen. Wederzijds vertrouwen staat dus op nummer één bij mij.

 

Domeinbeheer

Het start allemaal met uw eigen domeinnaam (www.uwbedrijf.be).

Ik help u een goede domeinnaam te kiezen voor uw bedrijf en deze zelf te huren als domeineigenaar. In tegenstelling tot andere webdesigners, betaalt u rechtstreeks aan de webhoster, zonder mijn tussenkomst.

Mijn favoriete webhoster is One.com, omdat de configuratie interface heel overzichtelijk oogt en hij daarbij nog één van de goedkoopste op de markt is.

Gedaan met dure jaarlijkse facturen voor domeinbeheer en webhosting …

 

Google Workspace Cloud Support

Daarna koppel ik dit domein aan uw Google Workspace platform en zorg er voor dat alle gebruikers aangemaakt worden en instellingen correct uitgevoerd worden. Dit gebeurt natuurlijk in samenspraak met u, zodat alles vooral naar uw wens is.

Op uw vraag kan er een opleiding voorzien worden voor u en uw werknemers. Zo zal uw bedrijf nog beter gebruik maken van dit cloudplatform.

Daarna blijf ik ter beschikking om eventuele problemen op te lossen, indien nodig.

Gedaan dus met dure onderhoudskontrakten van IT bedrijven …

 

Webdesign

Indien u een website nodig hebt, kan dit natuurlijk ook voor u gedaan worden.

Gedaan dus met dure onderhoudskontrakten van webdesign firma’s …

 

Wat doe ik niet …

Ik lever geen diensten betreffende verkoop, installatie en onderhoud voor IT apparatuur en randapparaten. Objectief advies in deze zaken kan u wel krijgen van mij, maar voor de praktische uitvoering van deze hardware infrastructuur verwijs ik u dan graag door naar partners waarin ik vertrouwen heb.

Ik lever ook geen diensten betreffende software van derden of cloud-omgevingen van derden.